Wij zijn op zoek naar collega’s voor de dagopvang!

Wij zijn op zoek naar collega’s voor de dagopvang!

Ben jij ervan overtuigd dat kinderopvang bijdraagt aan het plezier en de ontwikkeling van jonge kinderen en wil jij daar onderdeel van zijn? Lees dan snel verder!

De Kinderkoepel is een organisatie met 20 opvanglocaties waar passie voor kinderopvang en een persoonlijke aanpak samenkomen. Met ongeveer 170 toegewijde medewerkers vormen wij een hechte maatschappelijke kinderopvangorganisatie en bieden wij hoogwaardige kinderopvang in Voorne aan Zee en Nissewaard. Bij de Kinderkoepel koesteren we een diepe passie voor ons vak. Al meer dan 30 jaar zijn we een tweede thuis voor kinderen. Als jij floreert in een team waar hard gewerkt wordt en er tegelijkertijd volop gelachen wordt, dan ben jij de nieuwe pedagogisch medewerker waar wij naar op zoek zijn!

Wat ga je doen?
Bij de Kinderkoepel werk je samen in een professioneel team om een stimulerende omgeving te creëren voor kinderen in de dagopvang, in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Veiligheid en het spelenderwijs begeleiden en ontwikkelen van kinderen hebben hierbij de hoogste prioriteit. Je begrijpt wat jonge kinderen nodig hebben en houdt rekening met hun individuele ontwikkeling en de groepssfeer. Het werk als pedagogisch medewerker op de dagopvang is zowel uitdagend als belonend, omdat je een essentiële rol speelt in de vroege ontwikkeling en bijdraagt aan het welzijn en de groei van de kinderen in jouw groep.


Wat heb je nodig?

 • Een diploma Pedagogisch medewerker op MBO niveau 3 of 4 (HBO mag ook); of
 • Een MBO diploma in vakgebieden zoals Maatschappelijk Verzorgende IG, Gehandicaptenzorg of Sociaal Dienstverlener. Met aanvullende scholing kun je de vereiste kwalificatie behalen;
 • Een grote liefde voor kinderen en een zorgzaam karakter;
 • Een betrouwbare persoonlijkheid die verantwoordelijkheid neemt en zich aan afspraken houdt;
 • Vloeiend in Nederlands spreken en schrijven.

Wat bieden wij:

 • Je wordt onderdeel van een enthousiast team waar hard werken en plezier hand in hand gaan. We kennen elkaar goed en werken graag samen.
 • Je krijgt persoonlijke aandacht in een prettige werksfeer.
 • Een arbeidsovereenkomst met een werkweek van 26 tot 34 uur, afhankelijk van jouw voorkeur.
 • Het salaris valt binnen de schaal 6 van de CAO Kinderopvang (€ 2.489 tot € 3.421 per maand op basis van 36 uur), waarbij de exacte inschaling afhankelijk is van jouw ervaring.
 • We bieden een goede pensioenregeling en dragen bij aan je zorgverzekering.
 • Bij de Kinderkoepel krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en bouw je een sterke band op met zowel kinderen als ouders.
 • Je kunt rekenen op een stabiele en prettige werkomgeving binnen de kinderopvang.

 

Heb je interesse in deze vacature?
Wil jij werken bij de Kinderkoepel en deel uitmaken van het enthousiaste team van de dagopvang?
Solliciteer dan naar de vacature voor pedagogisch medewerker dagopvang.

Klik op de button “Solliciteer direct” of mail je CV en motivatie naar Annewien Kentin (a.kentin@kinderkoepel.nl), coördinator P&O.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Annewien via tel: 0181-820022.


(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)

 

Solliciteer nu!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op met je.