NIEUW: Ouderportaal

De afgelopen maanden is de Kinderkoepel druk bezig geweest met de overstap naar een nieuw softwaresysteem voor kind- en personeelsplanning. Maandag 20 februari ging de laatste fase van start; de livegang van het ouderportaal.

Wat kun je met het ouderportaal
De kindplanning, de financiële administratie, de personeelsplanning, onze medewerkers en de opvanggroepen werken inmiddels met de nieuwe modules van kinderopvangsofteware Jaamo. Het laaste onderdeel dat live gaat, is het ouderportaal. Het ouderportaal geeft ouders de mogelijkheid om verschillende zaken voor de opvang van hun kind(eren) zelf te regelen. Zo kun je via het ouderportaal digitaal contracten ondertekenen, je kind eenvoudig afmelden, een wijziging aanvragen of bijvoorbeeld een rooster voor flexibele opvang invoeren. In het ouderportaal kunnen ouders ook verschillende documenten terugvinden zoals facturen, jaaropgaven, nieuwsbrieven, beleidsdocumenten en overeenkomsten. Daarnaast kun je een bericht sturen naar de groep of een foto of verhaaltje van je kind bekijken. Zo heb je alles overzichtelijk bij de hand en blijf je altijd up-to-date over de opvang van jouw zoon of dochter.

Inloggen in het ouderportaal
Het ouderportaal is een webportaal. Dit houdt in dat een gebruiker altijd toegang heeft tot het ouderportaal zolang je verbonden bent met het internet. Alle bestaande klanten hebben een e-mail van de Kinderkoepel ontvangen met inloggegevens. Nieuwe klanten ontvangen automatisch een inlog voor het ouderportaal nadat zij hun kind hebben ingeschreven via de website van de Kinderkoepel. Dit is een inlog met beperkte toegang. Pas na ondertekening van een overeenkomst krijgen ouders volledig toegang tot het ouderportaal.

Waar vind ik het ouderportaal
Het ouderportaal is te benaderen via een smartphone, tablet, laptop, PC, via onze website of via de Jaamo ouderapp.
Dit is de URL van het ouderportaal: https://kinderkoepel.jaamo.nl. Wanneer je op deze link klikt, opent een internetbrowser en zie je een inlogscherm. Via dit inlogscherm kun je met je eigen inloggegevens, toegang krijgen tot je persoonlijke omgeving in het ouderportaal.

De Jaamo App 
Er is ook app voor op je telefoon van het ouderportaal. De app is beschikbaar op Apple en Android smartphones.


Heb je vragen?
Op onze website hebben we de meest gestelde vragen over het ouderportaal verzameld.
Staat je vraag er niet tussen, vul dan het contactformulier in op de website en dan helpen we je graag verder.