Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Op deze pagina hebben wij de meest voorkomende vragen voor je op een rijtje gezet en beantwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Hoe kan ik mijn kind inschrijven?

Je kunt je kind inschrijven via het online inschrijfformulier op onze website. Klik op de oranje inschrijfbutton of klik hier voor de link naar het inschrijfformulier. Inschrijven is kosteloos.

  • Inschrijven voor dagopvang kan vanaf het moment dat je zwanger bent.
  • Inschrijven voor peuteropvang kan vanaf 1 jaar en 6 maanden.
  • Inschrijven voor BSO kan vanaf 3 jaar. Om te kunnen inschrijven voor BSO moet ook de keuze van de basisschool bekend zijn.
Wat zijn de openingstijden?

Onze dagopvang en BSO locaties zijn geopend van 7.00 uur tot 18.30 uur. Het eerste half uur (7.00 – 7.30 uur) en het laatste half uur (18.00 -18.30 uur) kunnen optioneel worden afgenomen. Hiervoor neem je een apart contract af.

Heb je voor het eerste half uur en/of laatste uur geen  contract, dan kun je je zoon of dochter brengen vanaf 7.30 uur en ophalen voor 18.00 uur.

De openingstijden van de peuteropvanglocaties verschillen per locatie en per gemeente.
Op de pagina ‘Locaties’ vind je een overzicht van al onze locaties. Als je op een locatie klikt, kun je bij ‘Praktische informatie’ de openingstijden van die locatie vinden.

Is er een wachtlijst?

Op dit moment is het erg druk op de dagopvang, peuteropvang en de BSO. Er geldt voor alle opvangsoorten een wachtlijst. Wanneer je je zoon of dochter inschrijft en je voorkeur voor locatie en dagen aangeeft, wordt de aanvraag op onze wachtlijst opgenomen. Zodra er plek beschikbaar komt, nemen wij contact met je op.

Wat is het verschil tussen dagopvang en peuteropvang?
Aan onze peutergroepen van de dagopvang bieden we de hele dag opvang, terwijl we bij de peuteropvang (voormalige peuterspeelzalen) gecombineerde kortere dagdelen aanbieden. Vanwege het verschil in lengte van het dagdeel is het dagritme op de peuteropvang daarom ook anders dan bij de dagopvang.
Hebben jullie ook flexibele opvang?
Bij de dagopvang en bij de BSO bieden wij, naast opvang op vaste dagen, ook flexibele opvang aan. Het rooster moet per maand 4 weken van tevoren worden ingediend. Per locatie is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor roosteropvang.
Kan ik bij jullie stage lopen?
De Kinderkoepel is een erkend stage- en leerbedrijf. Wij hebben verschillende mogelijkheden als het gaat om stage lopen. Wil je hier meer over weten, ga dan naar de pagina ‘Werken en leren bij ons’ of stuur een e-mail naar stage@kinderkoepel.nl
Zijn er vacatures?

Wil jij werken in de kinderopvang? Ben je al bevoegd of werk je nu in een heel ander vakgebied en wil je overstappen naar de kinderopvang? Wij hebben diverse mogelijkheden en komen graag met je in gesprek.

Stuur je motivatie en CV naar pz@kinderkoepel.nl of kijk voor actuele vacatures op de pagina ‘Werken en leren bij ons’.