Dagopvang

Wat is dagopvang
Dagopvang is opvang voor kinderen van zes weken tot vier jaar. In Hellevoetsluis hebben wij 3 verschillende locaties, verdeeld over verschillende wijken. Zo is een locatie altijd dichtbij.
De locaties kun je hieronder terugvinden.

Wat zijn de mogelijkheden
Er is opvang mogelijk op vaste dagen voor 40, 48 en 52 weken per jaar, maar ook op flexibele basis.

 

Openingstijden
Onze locaties zijn geopend van 7.00 uur tot 18.30 uur. Het eerste half uur (7.00 -7.30 uur) en het laatste half uur (18.00 – 18.30 uur) kunnen optioneel worden afgenomen.

Meer informatie
Klik hier voor de productomschrijving.
Klik hier voor de tarieven en bereken direct de netto maandprijs.

 


Locaties

Klik op één van de locaties voor meer informatie

Waterwiebels

Wielewater

Woelwater


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn kind inschrijven voor dagopvang?
Je kunt je kind inschrijven via het online inschrijfformulier op onze website. Inschrijven is kosteloos. Plaatsen kan vanaf de leeftijd van 6 weken tot en met 4 jaar.

Hoe verloopt de inschrijving?
De inschrijving via de website wordt binnen 5 werkdagen via e-mail bevestigd. Als er direct een plaats beschikbaar is, ontvang je per e-mail een plaatsingsovereenkomst. Is er geen plek beschikbaar dan zullen wij de inschrijving bevestigen en de inschrijving plaatsen op de wachtlijst. Wij streven ernaar je uiterlijk 3 maanden voor de gewenste startdatum te informeren over de plaatsingsmogelijkheden.

Kan ik eerst een kijkje nemen op de dagopvang?
Je kunt je aanmelden voor een rondleiding via de button Rondleiding. De desbetreffende locatie neemt vervolgens contact met je op voor een afspraak.

Is er een wachtlijst?
Het is erg druk op de opvang, voor alle locaties geldt een wachtlijst. Dit geldt voor voor dagopvang, peuteropvang en BSO. Inschrijven is mogelijk via de inschrijfbutton. De inschrijving komt automatisch op de wachtlijst. Zodra er plek beschikbaar komt, nemen wij contact op.

Hoe kan ik de dagopvang wijzigen of stopzetten?
Er geldt een schriftelijk opzeg- en wijzigingtermijn van één maand, die elke dag in kan gaan. Je kunt hiervoor een e-mail sturen via de button Direct Contact op onze website.

Is er ook flexibele opvang mogelijk?
Onze pakketten bieden 4 mogelijkheden; vaste opvang tijdens 40 schoolgaande weken, vaste opvang voor 48 weken per jaar, vaste opvang voor 52 weken per jaar en 52 weken flexibele opvang volgens rooster. Bij Tarieven vindt je een volledig overzicht van de prijzen en mogelijkheden. Via het inschrijfformulier kun je je voorkeur voor een pakket doorgeven.

Contact via email
    Vraag een rondleiding aan
      Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.