BSO

Wat is BSO
Buitenschoolse opvang is voor kinderen die naar de basisschool gaan, in de leeftijd van 4 tot en met 13 jaar.

Welke locaties zijn er
De Kinderkoepel heeft vier BSO locaties verdeeld over verschillende wijken in Hellevoetsluis. De school van uw zoon of dochter is bepalend voor de BSO locatie. Bij de locaties kunt u de gekoppelde scholen terugvinden.

Welke mogelijkheden zijn er
We bieden 40 weken opvang op vaste dagen, vakantieopvang, opvang volgens rooster, tijdens studiedagen of bij continurooster.

Openingstijden
Standaard zijn onze locaties geopend vanaf 7.30 uur tot 18.00 uur.
Optioneel kun je kiezen voor opvang vanaf 7.00 uur en/of opvang tot 18.30 uur.

Video rondleiding
Wil je alvast een kijkje nemen op één van onze locaties? Klik dan hier voor de link naar ons YouTube kanaal en bekijk een video rondleiding.

Meer informatie
Klik hier voor de productomschrijving.
Klik hier voor de tarieven en bereken direct de netto maandprijs.

Kijk bij de verschillende locaties voor meer informatie over de locaties.

 Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn kind inschrijven voor de BSO?
Je kunt je kind inschrijven via het online inschrijfformulier op onze website. Inschrijven is kosteloos. Plaatsen kan vanaf de leeftijd van 4 jaar tot en met 13 jaar. De school van je zoon of dochter is bepalend voor de BSO locatie. Een overzicht van de gekoppelde scholen, vindt je bij de BSO locaties op de website.

Mijn kind zit op Speciaal Onderwijs, kan ik hem/haar dan inschrijven?
Ja dit kan, maar er gelden wel bepaalde voorwaarden. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de voorwaarden hiervoor, kun je contact opnemen via administratie@kinderkoepel.nl. Wij informeren je graag.

Kan ik eerst een kijkje nemen op de BSO?
Vanwege Corona is een rondleiding op locatie tijdelijk niet mogelijk. Je kunt je aanmelden voor een rondleiding via de button Rondleiding. Wanneer fysieke rondleidingen weer mogelijk zijn, neemt de desbetreffende locatie contact met je op voor een afspraak.

Video-rondleidingen
Wij hebben van al onze locaties video-rondleidingen gemaakt. Zo kun je alvast een kijkje nemen op één van onze locaties. Klik hier voor de link naar de video-rondleidingen op ons YouTube kanaal.

Zijn er wachtlijsten?
Momenteel hebben we voldoende plaatsingsmogelijkheden. Een eventuele wachtlijst kan per dag verschillend zijn. Wanneer jeje zoon of dochter inschrijft en je voorkeur voor dagen aangeeft, kunnen wij direct bekijken of en wanneer er plek beschikbaar is.

Hoe kan ik de BSO wijzigen of stopzetten?
Er geldt een schriftelijk opzeg- en wijzigingstermijn van één maand, die elke dag in kan gaan. Je kunt hiervoor een e-mail sturen via de button Direct Contact op onze website.

Is er ook flexibele opvang mogelijk?
Naaste 40 weken voorschoolse opvang en naschoolse opvang, opvang bij studiedagen en opvang tijdens schoolvakanties, bieden wij flexibele opvang volgens rooster. Bij Tarieven vindt je een overzicht van onze prijzen en mogelijkheden.

Contact via email

    Heeft u vragen over de BSO? Stuur ons dan een email op administratie@kinderkoepel.nl

    Vraag een rondleiding aan
      Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.