BSO

Wat is BSO
Buitenschoolse opvang is voor kinderen die naar de basisschool gaan, in de leeftijd van 4 tot en met 13 jaar.

Welke locaties zijn er
De Kinderkoepel heeft vier BSO locaties verdeeld over verschillende wijken in Hellevoetsluis. De school van uw zoon of dochter is bepalend voor de BSO locatie. Bij de locaties kunt u de gekoppelde scholen terugvinden.

Welke mogelijkheden zijn er
We bieden 40 weken opvang op vaste dagen, vakantieopvang, opvang volgens rooster, tijdens studiedagen of bij continurooster.

Openingstijden
Onze locaties zijn geopend van 7.00 uur tot 18.30 uur. Het eerste half uur (7.00 -7.30 uur) en het laatste half uur (18.00 – 18.30 uur) kunnen optioneel worden afgenomen.

Meer informatie
Klik hier voor de productomschrijving.
Klik hier voor de tarieven en bereken direct de netto maandprijs.

Kijk bij de verschillende locaties voor meer informatie over de locaties.

 Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn kind inschrijven voor de BSO?
Je kunt je kind inschrijven via het online inschrijfformulier op onze website. Inschrijven is kosteloos. Plaatsen kan vanaf de leeftijd van 4 jaar tot en met 13 jaar. De school van je zoon of dochter is bepalend voor de BSO locatie. Een overzicht van de gekoppelde scholen, vindt je bij de BSO locaties op de website.

Mijn kind zit op Speciaal Onderwijs, kan ik hem/haar dan inschrijven?
Ja dit kan, maar er gelden wel bepaalde voorwaarden. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de voorwaarden hiervoor, kun je contact opnemen via administratie@kinderkoepel.nl. Wij informeren je graag.

Kan ik eerst een kijkje nemen op de BSO?
Je kunt je aanmelden voor een rondleiding via de button Rondleiding. De desbetreffende locatie neemt contact met je op voor een afspraak.

Is er een wachtlijst?
Het is erg druk op de opvang, voor alle locaties geldt een wachtlijst. Dit geldt voor voor dagopvang, peuteropvang en BSO. Inschrijven is mogelijk via de inschrijfbutton. De inschrijving komt automatisch op de wachtlijst. Zodra er plek beschikbaar komt, nemen wij contact op.

Hoe kan ik de BSO wijzigen of stopzetten?
Er geldt een schriftelijk opzeg- en wijzigingstermijn van één maand, die elke dag in kan gaan. Je kunt hiervoor een e-mail sturen via de button Direct Contact op onze website.

Is er ook flexibele opvang mogelijk?
Naaste 40 weken voorschoolse opvang en naschoolse opvang, opvang bij studiedagen en opvang tijdens schoolvakanties, bieden wij flexibele opvang volgens rooster. Bij Tarieven vindt je een overzicht van onze prijzen en mogelijkheden.

Contact via email

    Heeft u vragen over de BSO? Stuur ons dan een email op administratie@kinderkoepel.nl

    Vraag een rondleiding aan
      Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.