BSO

Zodra de grote bakfiets voor de deur van de BSO stilstaat, springen de eerste kinderen er al uit. Even rekken en strekken en dan snel naar binnen. Ook Fleur en Levi stappen uit. Het is leuk om opgehaald te worden met de bakfiets. Na een schooldag, is het fijn om even te ontspannen met vriendjes en vriendinnetjes. Gezellig met elkaar te kletsen, terwijl de leidster hen van school naar de BSO brengt.

Binnen staat er wat drinken en lekkers voor de kinderen klaar. Levi blijft niet lang binnen. Hij gaat buiten op het plein een hut bouwen. Vaak gaat Fleur ook nog even buitenspelen. Maar vandaag niet. Ze was op school begonnen in een spannend boek. Snel nestelt ze zich met het boekje op één van de fijne banken. Nu maar hopen dat mama niet heel vroeg is vandaag. Dan kan ze lekker het boekje uitlezen!

Wanneer de school uit is kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar bij ons terecht bij de buitenschoolse opvang. Wij halen de kinderen op van school en brengen ze weer naar de BSO locatie. Een middag op de opvang staat in het teken van spel en plezier. Onze pedagogisch medewerkers staan daar voor hen klaar en bieden een luisterend oor.
De sfeer in de groep is fijn en veilig en geeft de kinderen een gevoel van thuis zijn.

De Kinderkoepel heeft vier BSO locaties verdeeld over verschillende wijken in Hellevoetsluis. De school van uw zoon of dochter is bepalend voor de BSO locatie. Bij de locaties kunt u de gekoppelde scholen terugvinden.

We bieden 40 weken opvang op vaste dagen, vakantieopvang en opvang volgens rooster. Opvang tijdens studiedagen of continurooster is ook mogelijk. Standaard zijn onze locaties geopend vanaf 7.30 uur tot 18.00 uur. Optioneel kunt u vanaf 1 januari 2019 kiezen voor opvang vanaf 7.00 uur en/of opvang tot 18.30 uur.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden?
Klik hier voor de productomschrijving.
Klik hier voor de tarieven en bereken direct uw netto maandprijs.

Kijk bij de verschillende locaties voor meer informatie.

 Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn kind inschrijven voor de BSO?
U kunt uw kind inschrijven via het online inschrijfformulier op onze website. Inschrijven is kosteloos. Plaatsen kan vanaf de leeftijd van 4 jaar tot en met 13 jaar. De school van uw zoon of dochter is bepalend voor de BSO locatie. Een overzicht van de gekoppelde scholen, vindt u bij de BSO locaties op de website.

Mijn kind zit op Speciaal Onderwijs, kan ik hem/haar dan inschrijven?
Ja dit kan, maar er gelden wel bepaalde voorwaarden. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de voorwaarden hiervoor, kunt u contact opnemen via administratie@kinderkoepel.nl. Wij informeren u graag.

Kan ik eerst een kijkje nemen op de buitenschoolse opvang?
Een rondleiding kan altijd, u kunt zich hiervoor aanmelden via de button Rondleiding. De desbetreffende locatie neemt daarna contact met u op voor een afspraak.

Zijn er wachtlijsten?
Momenteel hebben we voldoende plaatsingsmogelijkheden. Een eventuele wachtlijst kan per dag verschillend zijn. Wanneer u uw zoon of dochter inschrijft en uw voorkeur voor dagen aangeeft, kunnen wij direct bekijken of en wanneer er plek beschikbaar is.

Hoe kan ik de BSO wijzigen of stopzetten?
Er geldt een schriftelijk opzeg- en wijzigingstermijn van één maand, die elke dag in kan gaan. U kunt hiervoor een e-mail sturen via de button Direct Contact op onze website.

Is er ook flexibele opvang mogelijk?
Naaste 40 weken voorschoolse opvang en naschoolse opvang, opvang bij studiedagen en opvang tijdens schoolvakanties, bieden wij flexibele opvang volgens rooster. Bij Tarieven vindt u een overzicht van onze prijzen en mogelijkheden.

Contact via emailVraag een rondleiding aanVolg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.