Nieuw: Locatie Waterwijs van start!

Nieuw: Locatie Waterwijs van start!

We hebben de afgelopen tijd met veel enthousiasme gezocht naar manieren om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan kinderopvang in Hellevoetsluis. En we hebben geweldig nieuws! Vanaf 6 november starten wij met locatie Waterwijs.

Op deze locatie, in basisschool De Kring, bieden wij BSO aan voor kinderen die De Kring bezoeken. Daarnaast gaan we van start met een nieuwe dagopvanggroep voor peuters. Dankzij de nieuwe samenwerking met OBS de Kring hebben we deze locatie in de wijk Den Bonsen Hoek kunnen toevoegen als locatie van de Kinderkoepel. Dat betekent niet alleen dat we meer kinderen een plek kunnen bieden, maar ook dat ouders en kinderen uit deze wijk nu een fijne opvanglocatie in de buurt hebben. En daar zijn wij ontzettend blij mee!

Voorbereidingen op locatie
De voorbereidingen voor BSO Waterwijs en peuteropvang Waterwijs in basisschool de Kring zijn in volle gang. We hebben allerlei nieuwe materialen aangeschaft, er is inmiddels een gloednieuwe keuken in de BSO-ruimte geïnstalleerd en binnenkort wordt het buitenplein van de peuters aangepakt. Via onze nieuwsbrief en onze social mediakanalen houden we iedereen op de hoogte van de vorderingen.

Peuteropvang Waterwijs
Als er genoeg aanmeldingen zijn, gaan we vanaf 6 november van start met een dagopvanggroep voor peuters. Op de peuteropvang van Waterwijs is het volgende mogelijk:

  • De peuteropvang is voor peuters van 2 jaar en 3 maanden tot 4 jaar.
  • De peuteropvang is geopend tijdens schoolweken (40 weken) op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
  • Op deze locatie bieden we peuteropvang op halve dagen.
  • De openingstijd is van 8.30 uur tot 12.30 uur.
  • Je kunt minimaal één vaste dag afnemen, maar als je wilt, kun je ook meerdere vaste dagen aanvragen.
  • Op deze locatie wordt geen VE-programma wordt aangeboden.
  • Tijdens schoolvakanties is de peuteropvang gesloten.


Inschrijven locatie Waterwijs
Ben je geïnteresseerd in peuteropvang op deze nieuwe locatie of zit je zoon of dochter op de OBS de Kring en heb je interesse in BSO?
Aarzel dan niet en schrijf je in via het inschrijfformulier op onze website of stuur een e-mail naar administratie@kinderkoepel.nl. Onze collega’s van Verkoop en Planning staan klaar om je te helpen.

Voor andere vragen over de locatie zelf kun je contact opnemen met Mariska Rehorst, het locatiehoofd van Waterwijs, via m.rehorst@kinderkoepel.nl.