Welkom bij de Kinderkoepel

Welkom!
De Kinderkoepel biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar in Hellevoetsluis en omstreken.

Wanneer je aan het werk bent, wil je dat de opvang van je kind goed geregeld is. Maar veel meer nog: je wilt dat je zoon of dochter een tweede ‘thuis’ gevoel heeft. Dat hij of zij naar hartenlust kan spelen, ravotten, knutselen en vriendschappen kan aangaan. En dat er rekening gehouden wordt met zijn of haar wensen, gevoelens en behoeften, in een veilige omgeving.

Je wilt dat je kind gezien wordt. Dat begrijpen wij heel goed. Kinderen de vrijheid bieden om te ontspannen en zich te ontwikkelen. Dat is waar wij voor staan en waar wij goed in zijn.

Welke opvang bieden wij
De Kinderkoepel biedt het volledige pakket in kinderopvang: dagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang ( BSO) & gastouderopvang.


Word jij onze nieuwe bso collega?

5 januari 2022

Persoonlijke ontwikkeling, staan voor je vak en plezier in je werk staan bij ons voorop. Wil jij onderdeel uitmaken van de groep enthousiaste mensen die onze kinderopvang dagelijks mogelijk maakt? Wij hebben diverse vacatures. Welke dit zijn, lees je hier in...

Lees verder

Leren en werken tegelijk!

2 december 2021

Als je in de kinderopvang wilt werken, moet je hiervoor bevoegd zijn. Bij de Kinderkoepel kun je werken en tegelijk je bevoegdheid behalen. Vanaf 1 februari 2022 hebben we hiervoor vier plekken beschikbaar. Hoe werkt dit en is het iets...

Lees verder

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.