Word jij onze nieuwe bso collega?

Word jij onze nieuwe bso collega?

Persoonlijke ontwikkeling, staan voor je vak en plezier in je werk staan bij ons voorop. Wil jij onderdeel uitmaken van de groep enthousiaste mensen die onze kinderopvang dagelijks mogelijk maakt? Wij hebben diverse vacatures. Welke dit zijn, lees je hier in dit blog.


 

Vacature bso professional
Voor onze bso-locaties zijn wij op zoek naar meerdere pedagogische bso-professionals.

Op onze buitenschoolse opvang locaties zorg je samen met je team voor een uitdagend en stimulerend activiteitenaanbod voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Na school, tijdens schoolvakanties of studiedagen krijgen kinderen daardoor de ruimte om zich te ontwikkelen en samen te spelen. We hebben pure liefde voor ons vak en zijn al meer dan 30 jaar een tweede thuis voor kinderen. Ben jij op je best in een team waar hard gewerkt én hard gelachen wordt? Dan ben jij de nieuwe bso-topper die wij zoeken!

Soort dienstverband
Het gaat om een parttime dienstverband voor bepaalde tijd (12 maanden) van 20 tot 28 uur per week. Het salaris is conform de CAO Kinderopvang, schaal 6.

Functie-eisen
– Je hebt een diploma conform de eisen van de cao Kinderopvang.
– Of je hebt een opleiding Sport en Bewegen of Onderwijsassistent
– Je zit boordevol energie en weet wat kinderen echt bezighoudt.
– Een drive waarin je mogelijkheden ziet, om je eigen vakgebied uit te oefenen binnen de buitenschoolse opvang.
– Als pedagogisch medewerker ontvang jij alle kinderen met open armen.
– Jij specialiseert je in sport- en spelactiviteiten.


 

Vacature pedagogisch medewerker kinderdagverblijf 
Voor onze locaties zijn wij op zoek naar meerdere pedagogische professionals. Wij zoeken medewerkers voor de dagopvang, voor de babygroep, dreumesgroep en de peutergroep.

Soort dienstverband
Het gaat om een parttime dienstverband voor bepaalde tijd (12 maanden) van 25 tot 32 uur per week. Het salaris is conform de CAO Kinderopvang, schaal 6.

Functie-eisen
– Je hebt een diploma conform de eisen van de cao Kinderopvang of volgt een opleiding conform de eisen van de cao Kinderopvang.
– Je bent zorgzaam, sportief en creatief of je hebt een andere unieke kwaliteit.
– Je bent geïnteresseerd in de ontwikkeling van kinderen en levert hier graag een bijdrage aan.
– Je kunt je goed verplaatsen in de belevingswereld van kinderen.
– Je bent collegiaal en werkt graag in een team.


 

Wat bieden wij
Zichtbaar plezier in ons werk en liefde voor het vak, daar staan wij voor. Al meer dan 30 jaar zijn wij een tweede thuis voor kinderen. We zijn een gezond bedrijf met 140 medewerkers, bieden een fijne en stabiele werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waar persoonlijke aandacht en een goede sfeer voorop staan.

Solliciteren?
Heb je interesse in één van de functies? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar onze collega Annewien via a.kentin@kinderkoepel.nl.

Solliciteren via Indeed kan ook
Klik hier voor de link naar de vacatures op Indeed voor pedagogisch medewerker kinderdagverblijf en voor bso-professional.