Wij zijn op zoek naar BSO collega’s!

Wij zijn op zoek naar BSO collega’s!

Tover jij graag een glimlach op de gezichten van kinderen en haal jij energie uit het begeleiden van kinderen op een creatieve en sportieve manier? Dan ben jij de BSO-topper die wij zoeken!

Samen een balletje trappen, knutselen of de keuken in duiken. Maar ook gewoon lekker samen wegkruipen in een hoekje met een spannend boek. Jij voelt haarfijn aan wanneer een kind behoefte heeft aan ontspanning of juist aan een prikkelende groepsactiviteit. Voor, tussen of na schooltijd en tijdens schoolvakanties zet jij je in om kinderen een warm welkom te bieden. 


Over de organisatie

De Kinderkoepel is een organisatie met 20 opvanglocaties waar passie voor kinderopvang en een persoonlijke aanpak samenkomen. Met ongeveer 170 toegewijde medewerkers vormen wij een hechte maatschappelijke kinderopvangorganisatie en bieden wij hoogwaardige kinderopvang in Voorne aan Zee en Nissewaard. Bij de Kinderkoepel koesteren we een diepe passie voor ons vak. Al meer dan 30 jaar zijn we een tweede thuis voor kinderen. Als jij floreert in een team waar hard gewerkt wordt en er tegelijkertijd volop gelachen wordt, dan ben jij de nieuwe BSO-topper waar wij naar op zoek zijn!


Wat ga je doen?
Op onze locaties voor buitenschoolse opvang in Hellevoetsluis werk je samen met je team aan een boeiend en uitdagend activiteitenprogramma voor kinderen van 4 tot 13 jaar oud. Of het nu na school is, tijdens schoolvakanties of studiedagen, we bieden kinderen de kans om zich te ontwikkelen en samen te spelen in een stimulerende omgeving.


Wat is het allerleukst aan werken op de BSO?

  • Kinderen zijn inspirerend en geven energie. Het is een voorrecht om dagelijks van dichtbij te kunnen zien hoe ze groeien en zich ontwikkelen. Het besef dat jouw bijdrage hieraan van onschatbare waarde is, maakt dit vak nog mooier en geeft een diep gevoel van trots en voldoening.
  • Elke dag bouw je aan een sterke band met de kinderen op jouw locatie. Samen maak je talloze mooie en leuke momenten mee. Je bouwt een persoonlijke en hechte band op. Wat is er mooier dan je werkdag te beginnen en begroet te worden met een stralende glimlach van een van de kinderen in de groep? Ook voor ouders ben je van belangrijk. Als expert kun je waardevolle adviezen bieden en neem je de tijd voor een zorgvuldige overdracht.


Dit heb jij in huis
Bij ons staat energie hoog in het vaandel. Dat betekent dat we waarde hechten aan initiatiefrijk en positief gedrag. We vinden het belangrijk dat je zichtbaar plezier hebt in je werk en een passie hebt voor het vak. Op de BSO is het essentieel dat je je kunt inleven in de belevingswereld van kinderen. Als pedagogisch medewerker ontvang jij alle kinderen met open armen. Daarnaast specialiseer jij je in sport- en spelactiviteiten.


Wat heb je nodig?

  • Je beschikt over een diploma dat voldoet aan de eisen van de cao Kinderopvang. Wist je dat opleidingen zoals Sport en Bewegen en Onderwijsassistent hier ook onder vallen?
  • Je zit boordevol energie en hebt goed inzicht in wat kinderen echt interesseert.
  • Je hebt de drive om jouw expertise toe te passen binnen de buitenschoolse opvang en ziet volop mogelijkheden om dit te realiseren.


Wat bieden wij?

  • Je komt terecht in een enthousiast team waar zowel hard gewerkt als hard gelachen wordt. We kennen elkaar goed en werken graag samen.
  • Het salaris is conform de CAO Kinderopvang, schaal 6 (€ 2.489 tot € 3.421 per maand op basis van 36 uur en inschaling is afhankelijk van jouw ervaring);
  • Parttime dienstverband voor 12 maanden voor 20-28 per week.
  • Bij de Kinderkoepel krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bovendien krijg je de kans om een hechte band op te bouwen met kinderen en ouders.


Heb je interesse in deze vacature?

Wil jij werken bij de Kinderkoepel en deel uitmaken van het enthousiaste team van de BSO?
Solliciteer dan naar de vacature voor de BSO.

Klik op de button “Solliciteer direct” of mail je CV en motivatie naar Annewien Kentin (a.kentin@kinderkoepel.nl), coördinator P&O.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Annewien via tel: 0181-820022.

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)

Solliciteer nu!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op met je.