Vacature Unitmanager kinderopvang

Vacature Unitmanager kinderopvang

Heb jij een passie voor het welzijn van kinderen én heb jij ervaring met leidinggeven? Dan is dit misschien jouw baan! 

Bij de Kinderkoepel draait alles om jou. Wij zijn geen doorsnee kinderopvangorganisatie. Hier ben je geen nummer; je bent de drijvende kracht achter het welzijn van onze kinderen. Onze deuren staan altijd open en we luisteren niet alleen naar jou als medewerker, maar ook als mens. Sta jij open voor samenwerking en vernieuwing en zoek je een plek waar je mag meedenken over de groei en ontwikkeling van jouw locatie? Als dat klinkt als de plek waar je wilt zijn, dan hebben we goed nieuws voor jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een unitmanager voor één van onze kindercentra in Hellevoetsluis. Op deze locatie werkt een team van pedagogisch medewerkers samen om de opvang te verzorgen voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De samenwerking met lokale basisscholen speelt hierbij een cruciale rol.


Hoe ziet jouw rol als unitmanager eruit?
Als unitmanager ben jij de spil van deze locatie in Hellevoetsluis. Samen met jouw team streven we naar een hoogwaardige dienstverlening van onze kinderopvang en sturen we aan op duidelijke doelstellingen en resultaten. Je begrijpt de dynamiek binnen jouw team en kent de behoeften van zowel ouders als kinderen. Het vertalen van strategie naar dagelijkse praktijk is voor jou een tweede natuur. Je bent gedreven om continu te verbeteren en fungeert als de verbindende schakel tussen medewerkers, ouders, kinderen en samenwerkingspartners. Met jouw enthousiasme en coachingvaardigheden haal je het beste in je team naar boven. Jouw ambitie kenmerkt zich door een actieve bijdrage aan de groei en ontwikkeling van deze locatie tot een bloeiend kindercentrum. Binnen dit kindercentrum bundelen diverse partners hun krachten en delen ze een gezamenlijke visie op onderwijs, opvang, zorg en welzijn.


Past deze uitdaging bij jou?
Deze functie past bij jou als jij:

 • Beschikt over HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met ervaring in kinderopvang, onderwijs, zorg en welzijn of dienstverlening.
 • Een inspirerende leider bent met aantoonbare leidinggevende ervaring.
 • Affiniteit hebt met pedagogiek en dienstverlening.
 • Een verbinder bent en uitstekend kunt samenwerken.
 • Een mensgerichte en open houding hebt, gecombineerd met zakelijk inzicht en digitale vaardigheden.
 • In staat bent om strategische doelen te vertalen naar concrete resultaten.
 • Zelfbewust en besluitvaardig bent.


Dit bieden wij jou:

 • Een arbeidsovereenkomst voor 28 uur per week.
 • Salaris conform schaal 10 van de cao Kinderopvang, met een maximum van € 5.091 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een vooraanstaande organisatie.
 • Een iPhone en laptop voor zakelijk gebruik.
 • Voorrang bij de plaatsing van je eigen kinderen


Reageren?

Ben jij de enthousiaste en inspirerende manager die wij zoeken en voldoe jij aan het bovenstaande profiel? Wij zien graag je cv en motivatiebrief tegemoet. Stuur je sollicitatie vóór 14 april naar Annewien Kentin via a.kentin@kinderkoepel.nl. We kijken ernaar uit om jou te leren kennen!

 

Interesse?
Ben jij de enthousiaste en inspirerende manager die wij zoeken en voldoe jij aan het bovenstaande profiel? Solliciteer dan nu voor de functie van Unitmanager kinderopvang.

Klik op de button “Solliciteer direct” of mail je CV en motivatie naar Annewien Kentin (a.kentin@kinderkoepel.nl), coördinator P&O.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Annewien via tel: 0181-820022.

 
(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.4

Solliciteer nu!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op met je.