Peuters Kooistee onder één dak!

Peuters Kooistee onder één dak!

Peuterspeelzaallocatie de Peuterstee aan de Forel is verhuisd naar kindercentrum Waterwiebels aan de Brasem 34. Daarmee kunnen alle peuters van de Kooistee op één plek terecht bij de Kinderkoepel.

Peuterspeelzaallocatie de Peuterstee aan de Forel is verhuisd naar kindercentrum Waterwiebels aan de Brasem 34. Daarmee kunnen alle peuters van de Kooistee op één plek terecht bij de Kinderkoepel. Vanaf het nieuwe schooljaar starten de peuters in drie prachtig ingerichte lokalen. De nieuwe huisvesting van de peuterspeelzaal in het kindercentrum biedt talloze mogelijkheden voor samenspel en samenwerking. Zo is er een peuterplein gecreëerd waar peuters van de dagopvang en peuters van de peuterspeelzaal samen kunnen spelen. Ook kunnen alle peuters gebruik maken van de ruime buitenspeelplaats. Samen spelen is voor hen een belangrijke manier om te ontwikkelen. In alle peutergroepen wordt gewerkt met een VVE programma. Deze voorschoolse educatie helpt peuters spelenderwijs bij hun taalontwikkeling en bereidt de peuters ook voor op het basisonderwijs. De Kinderkoepel vindt deze gezamenlijke mogelijkheden heel belangrijk en zoekt daarbij nadrukkelijk de samenwerking met basisscholen.

De nieuwe locatie op Waterwiebels biedt daardoor veel mogelijkheden en speelplezier voor alle peuters in de leeftijd van 2 jaar en 3 maanden tot 4 jaar.
Ouders en leidsters waren eerder al heel enthousiast, dat zullen de kinderen nu ook zijn!

Heeft u interesse in dagopvang of peuterspeelzaal, kijk dan op onze website of bel 0181-325049 voor meer informatie.

PSZ Waterwiebels