Personeel

Het belangrijkste deel van de kwaliteit van de Kinderkoepel wordt bepaald door de medewerkers. Vakkundigheid, betrokkenheid en integriteit waarborgen de kwaliteit die de Kinderkoepel biedt. Wij besteden veel aandacht aan de aanname, het functioneren en de ontwikkeling van ons personeel. Wij zijn er van overtuigd dat vakkennis, passie en plezier samen leiden tot resultaat en kwaliteit. Daarom staat collegialiteit, samenwerking en leren hoog in het vaandel.

De Kinderkoepel werkt uitsluitend met volledig gekwalificeerd personeel.
Van alle medewerkers is een Verklaring omtrent gedrag (VOG) aanwezig en zij zijn allen officieel geregistreerd in het landelijke personenregister kinderopvang.
Alle pedagogisch medewerkers hebben een certificaat voor kinder-EHBO en onze medewerkers volgen regelmatig vakinhoudelijke opleidingen, zoals bijvoorbeeld voor babyspecialist of VVE gecertificeerde beroepskracht.

 

Vacatures
Bij de Kinderkoepel hebben we altijd interesse in pedagogisch professionals met liefde voor hun VAK.
Heb jij interesse om te werken in een stabiel, zelfstandig kinderopvangbedrijf, met 140 betrokken collega’s? Reageer dan naar pz@kinderkoepel.nl met jouw cv en motivatie.
Wij zijn benieuwd naar jou!
De meeste mogelijkheden zijn er op dit moment voor onze vestigingen in Hellevoetsluis.

Wij zoeken ook gastouders in de omgeving van Hellevoetsluis, Brielle & Oostvoorne.

Klik hier voor meer informatie over de vacature voor gastouders.

Contact
Onze coördinator P&O is te bereiken via: pz@kinderkoepel.nl of via 0181-820022.

 

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.