Organisatie

Meer dan 25 jaar ervaring
De Kinderkoepel is al ruim 25 jaar een inspirerende en kindvriendelijke non-profit organisatie met een financieel gezonde basis. In goede samenwerking met diverse gemeenten, CJG en basisscholen realiseren wij een totaalaanbod van professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar op Voorne Putten. Dat vertaalt zich in kinderopvang waar woorden als warmte, avontuur, geborgenheid, ontdekken, energie en ruimte voor alle vormen van beleving centraal staan.

Een fijne plek voor ieder kind
Een plek waar kinderen zich kunnen ontwikkelen, zowel op motorisch, creatief, intellectueel als emotioneel gebied. Onze bevlogen medewerkers zijn zich bewust van hun verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan die ontwikkeling.

Kwaliteit & professionaliteit
Onze zorg voldoet aan alle strenge eisen en kwaliteitsnormen die vastgelegd zijn in de Wet Kinderopvang. Deze eisen hebben wij bovendien vertaald naar onze eigen principes in het pedagogisch beleid. Wij werken uitsluitend met volledig gekwalificeerd personeel.

Met passie & plezier
Dat kinderen een leuke tijd hebben staat bij ons voorop. Sport en spel, dansen, klauteren, creatief bezig zijn, verkleden of muziek maken; er is ruimte en aandacht voor ontwikkelingsmogelijkheden op alle gebieden. Dat vindt plaats in een geborgen, veilige omgeving, waar plek is voor een spontane knuffel of een stoeipartijtje. Vakbekwaam, met passie en inzet voldoen aan de wensen en behoeftes van kinderen en ouders, dat is waar wij dagelijks voor staan.

Beroepspraktijkvorming
De Kinderkoepel leidt beroepskrachten op, we vinden het belangrijk dat mensen het vak kunnen leren.
Daarvoor bestaat een plan waarmee wij de beroepskrachten in opleiding begeleiden.
Dat BPV vindt je hier.

Kinderkoepel Groep
Christiaan Huygensweg 38F
3225 LD Hellevoetsluis

T. 0181 - 325 049

Toon routebeschrijving

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.