BSO Woelwater

Waar ligt deze locatie:
BSO Woelwater ligt in de wijk De Ravense Hoek. De BSO is een integraal onderdeel van het IKC (Integraal Kindcentrum) en werkt nauw samen met de basisscholen in de buurt.

Voor welke leeftijd is deze locatie:
Op de hoofdlocatie worden kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar opgevangen. Kinderen vanaf 7 jaar en ouder hebben een eigen lokaal in de Hendrik Boogaardschool (Woelwater Dependance) tegenover de hoofdlocatie.

Welke scholen horen bij deze locatie:
Aan locatie Woelwater zijn de volgende scholen gekoppeld:
– Het Palet (alle vestigingen)
– Hendrik Boogaardschool (Rode Kruislaan)

 

 

Informatie en prijzen:
Klik hier voor de productomschrijving.
Klik hier voor de tarieven en bereken direct de netto maandprijs.

Activiteiten:
De kinderen verblijven in hun vrije tijd op de BSO, dus zij mogen zelf kiezen waar ze zin in hebben, lezen, creatief bezig zijn in het atelier, spelen op de WII of laptop, verkleden of lekker buitenspelen. Wij maken graag gebruik van het park en de speelmogelijkheden in de buurt.

In vakantieweken en op lange middagen of studiedagen organiseren we activiteiten buiten de deur, zoals een museumbezoek, een wandeling in het bos, een speurtocht of een lekker dagje strand.

Wil je weten welke activiteiten we komende weken gepland hebben op de BSO? Kijk dan bij het programma hieronder!Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.