BSO Wielewater

Waar ligt deze locatie
BSO Wielewater ligt in de wijk Hellevoetsluis-West, is een integraal onderdeel van het IKC (Integraal Kindcentrum) en werkt nauw samen met de omliggende scholen.

Voor welke leeftijd is deze locatie
Op de hoofdlocatie worden kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6  jaar opgevangen. Kinderen vanaf 7 jaar en ouder hebben een eigen lokaal (Wielewater Dependance) tegenover de hoofdlocatie.

Welke scholen horen bij deze locatie
Aan locatie Wielewater zijn de volgende scholen gekoppeld:
– De Kring
– ‘t Schrijverke
– De Wateringe
– Montessorischool
– Hendrik Boogaard school (Sportlaan)
– Windroos (Bolwerk)

Activiteiten
De kinderen mogen op de BSO zelf kiezen wat ze gaan doen. Er is keus uit diverse activiteiten, maar samen een spelletje doen of lekker buiten spelen kan ook.

In vakantieweken en op lange middagen of studiedagen hebben we een uitgebreid activiteitenprogramma en worden er workshops en/of uitstapjes georganiseerd. Wil je weten welke activiteiten we komende weken gepland hebben op de BSO? Kijk dan bij het programma hieronder!

Nieuwbouw Kindcentrum De Samenstroom 
Locatie Wielewater is onderdeel van de IKC-ontwikkeling Hellevoetsluis West. Begin 2020 is gemeente Hellevoetsluis gestart met de bouw van een nieuw kindcentrum. In dit nieuwe gebouw komen onderwijs, kinderopvang en zorg straks bij elkaar. De verwachting is dat de nieuwbouw aan de Amnesty Internationallaan medio 2021 opgeleverd zal worden en dan verhuist de BSO van Wielewater naar dit mooie nieuwe gebouw. Wil je meer lezen over De Samenstroom, klik dan hier voor de laatste nieuwsbrief.

Video rondleiding
Wil je alvast een kijkje nemen op één van onze locaties? Klik dan hier voor de link naar ons YouTube kanaal en bekijk een video rondleiding.

Informatie en prijzen
Klik hier voor de productomschrijving.
Klik hier voor de tarieven.Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.