BSO Wielewater

Waar ligt deze locatie
BSO Wielewater ligt in de wijk Hellevoetsluis-West, is een integraal onderdeel van het IKC (Integraal Kindcentrum) en werkt nauw samen met de omliggende scholen.

Voor welke leeftijd is deze locatie
Op de hoofdlocatie worden kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6  jaar opgevangen. Kinderen vanaf 7 jaar en ouder hebben een eigen lokaal (Wielewater Dependance) tegenover de hoofdlocatie.

Welke scholen horen bij deze locatie
Aan locatie Wielewater zijn de volgende scholen gekoppeld:
– De Bron (Christinaplaats)
– De Kring
– ‘t Schrijverke
– De Wateringe
– Montessorischool
– Hendrik Boogaard school (Sportlaan)
– Windroos (Bolwerk)

 

Video-rondleiding
Wil je alvast een kijkje nemen op één van onze locaties? Klik dan hier voor de link naar ons YouTube kanaal en bekijk een video-rondleiding.

Informatie en prijzen
Klik hier voor de productomschrijving.
Klik hier voor de tarieven en bereken direct uw netto maandprijs.

Activiteiten
De kinderen verblijven in hun vrije tijd op de BSO, dus zij mogen zelf kiezen waar ze zin in hebben, lezen, creatief bezig zijn in het atelier, spelen op de WII of laptop, verkleden of lekker buitenspelen. Wij maken graag gebruik van de speelmogelijkheden in de buurt.

In vakantieweken en op lange middagen of studiedagen organiseren we activiteiten buiten de deur, zoals een museumbezoek, een wandeling in het bos, een speurtocht of een lekker dagje strand.

Wil je weten welke activiteiten we komende weken gepland hebben op de BSO? Kijk dan bij het programma hieronder!Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.