BSO Waterwoezels

Waar ligt deze locatie
BSO Waterwoezels ligt in de wijk De Struyten en is gevestigd in het pand bij bassischool de Brandaris en de Sterrenwacht. De BSO is een integraal onderdeel van het IKC De Zeester (Integraal Kindcentrum) en werkt nauw samen met de basisscholen in de buurt.

Welke scholen horen bij deze locatie
Aan locatie Waterwoezels zijn de volgende scholen gekoppeld:
– Brandaris (Branding & Plataanlaan)
– De Sterrenwacht
– De Bron (Plataanlaan)

Video-rondleiding
Wil je alvast een kijkje nemen op één van onze locaties? Klik dan hier voor de link naar ons YouTube kanaal en bekijk een video-rondleiding.

 

Informatie en prijzen
Klik hier voor de productomschrijving
Klik hier voor de tarieven en bereken direct de netto maandprijs.

Activiteiten
De kinderen verblijven in hun vrije tijd op de BSO, dus zij mogen zelf kiezen waar ze zin in hebben, lezen, creatief bezig zijn in het atelier, spelen op de WII of laptop, verkleden of lekker buitenspelen. Ook maken we graag gebruik van de speelmogelijk-
heden in de buurt. In vakantieweken en op lange middagen of studiedagen organiseren we activiteiten buiten de deur, zoals een museumbezoek, een wandeling in het bos, een speurtocht of een lekker dagje strand.

Wil je weten welke activiteiten we komende weken gepland hebben op de BSO? Kijk dan bij het programma hieronder!Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.