BSO Wielewater Dependance geopend!

BSO Wielewater Dependance geopend!

Donderdag 26 oktober heeft wethouder Hans van der Velde de nieuwe locatie van de BSO van Wielewater officieel en feestelijk geopend.

Donderdag 26 oktober heeft wethouder Hans van der Velde de nieuwe locatie van de BSO van Wielewater officieel en feestelijk geopend. Hij sprak uit dat hij trots is op weer een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs in Hellevoetsluis. Hij prees daarbij de positieve insteek van de Kinderkoepel en de Hendrik Boogaardschool.

Vanaf 1 september is de Kinderkoepel aan de Sportlaan gestart met Wielewater Dependance voor de 8+ kinderen van de BSO van Wielewater. De Dependance hoort bij locatie Wielewater aan de Schoolslag en is gevestigd in een lokaal van de Hendrik Boogaardschool aan de Sportlaan. Deze locatie is speciaal voor alle BSO kinderen van Wielewater van 8 jaar en ouder.

De Kinderkoepel is blij met de realisatie van deze locatie in de Hendrik Boogaardschool aan de Sportlaan. Met de start van deze locatie is er weer een stap genomen in de ontwikkeling van het Integraal Kind Centrum in Hellevoetsluis West. Er is veel nieuw materiaal aangeschaft speciaal voor de 8+ kinderen en de inrichting is stoer en gezellig. Kortom een heerlijke eigen plek voor de BSO kinderen om na schooltijd te hangen, vrienden & vriendinnen te ontmoeten, te spelen en om creatief & sportief bezig te zijn.

Na de officiële opening werd er een leuke streetdance workshop gegeven door dansschool Ri-Jo voor de aanwezige kinderen en kon iedereen onder het genot van een hapje en drankje rondkijken op de nieuwe locatie.

Wij wensen alle betrokken partijen, maar vooral de kinderen van de BSO van Wielewater Dependance veel plezier!