Zwanger

Zwanger!
Zwanger zijn is een leuke, maar ook spannende tijd. Hoe regel je bijvoorbeeld de opvang als je weer aan het werk gaat? Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in opvang voor de allerkleinsten. Je baby is welkom in één van onze drie vriendelijke kindercentra voor dagopvang of bij één van onze gastouders.

Dagopvang
Bij onze dagopvang zijn aparte babygroepen. Deskundig opgeleid personeel waarborgt een veilige, sfeervolle babyvriendelijke omgeving. Bij de dagopvang verloopt de dag volgens een bepaald schema. Hierbij volgen we de behoeftes van uw zoon of dochter, net als thuis. We hebben aparte slaapruimtes en op de groep is uitdagend speelgoed aanwezig, afgestemd op de leeftijd van de allerkleinsten.

 

Gastouderopvang
Bij gastouderopvang vindt de opvang plaats bij de gastouder thuis. De bemiddelingsmedewerkers van de Kinderkoepel verzorgen de koppeling met de gastouder, bemiddelen in de opvang en bewaken de kwaliteit.  De gastouder creëert een veilige omgeving, waarin je zoon of dochter zich naar eigen behoefte kan ontwikkelen en het zich geborgen voelt.

Meer informatie
Ben je benieuwd naar welke opvang het best bij jullie past? Wij helpen je graag bij deze keuze.
Klik hier voor meer informatie over onze dagopvang.
Klik hier voor meer informatie over gastouderopvang.

Video-rondleiding
Wil je alvast een kijkje nemen op één van onze locaties? Klik dan hier voor de link naar ons YouTube kanaal en bekijk een video-rondleiding.


Contact via email
    Vraag een rondleiding aan
      Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.