Zwanger

Zwanger zijn is een leuke, maar ook spannende tijd. Hoe regel je bijvoorbeeld de opvang als je weer aan het werk gaat? Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in opvang voor de allerkleinsten. Uw baby is welkom in één van onze drie vriendelijke kindercentra voor dagopvang of bij één van onze gastouders.

Bij onze dagopvang zijn aparte babygroepen. Deskundig opgeleid personeel waarborgt een veilige, sfeervolle babyvriendelijke omgeving. Bij de dagopvang verloopt de dag volgens een bepaald schema. Hierbij volgen we de behoeftes van uw zoon of dochter, net als thuis. We hebben aparte slaapruimtes en op de groep is uitdagend speelgoed aanwezig, afgestemd op de leeftijd van de allerkleinsten.

Bij gastouderopvang vindt de opvang plaats bij de gastouder thuis. De bemiddelingsmedewerkers van de Kinderkoepel verzorgen de koppeling met de gastouder, bemiddelen in de opvang en bewaken de kwaliteit.  De gastouder creëert een veilige omgeving, waarin uw zoon of dochter zich naar eigen behoefte kan ontwikkelen en het zich geborgen voelt.

Bent u benieuwd naar welke opvang het best bij u past? Wij helpen u graag bij deze keuze.
Klik hier voor meer informatie over onze dagopvang of vraag een rondleiding aan op één van onze locaties.

Klik hier voor meer informatie over gastouderopvang.


Contact via emailVraag een rondleiding aanVolg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.