Wij zijn op zoek naar BSO collega’s!

Wij zijn op zoek naar BSO collega’s!

Heb jij een sportieve achtergrond en vind jij het leuk om verschillende sport en spelactiviteiten te organiseren? Lees dan snel verder!

Bij de Kinderkoepel hebben we pure liefde voor ons vak en zijn we al meer dan 30 jaar een tweede thuis voor kinderen. Ben jij op je best in een team waar hard gewerkt én hard gelachen wordt? Dan ben jij de nieuwe BSO-topper die wij zoeken!

Wat ga je doen?
Op onze buitenschoolse opvanglocaties zorg je samen met je team voor een uitdagend en stimulerend activiteitenaanbod voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Na school, tijdens schoolvakanties of studiedagen krijgen kinderen daardoor de ruimte om zich te ontwikkelen en samen te spelen.


Wat is het allerleukst aan werken op de BSO?

  • Kinderen geven energie. Het is een voorrecht om iedere dag van dichtbij kinderen te zien groeien en ontwikkelen. Het besef dat jouw invloed hierbij van grote waarde is, maakt dit vak nóg mooier. Het maakt je trots en geeft voldoening.
  • Een hechte band. Iedere dag zie je de kinderen op jouw vestiging groeien en samen maak je veel mee. Je bouwt een persoonlijke en hechte band op. Hoe mooi is het om je werkdag te starten en getrakteerd te worden op een enorme glimlach van één van de kinderen op de groep?!Ook voor ouders ben je heel belangrijk. Als expert kun je waardevolle adviezen geven en neem je de tijd voor de overdrachten.


Dit heb jij in huis
Wij vinden energie heel belangrijk. Daarmee bedoelen we dat je initiatiefrijk en positief bent. Je hebt zichtbaar plezier in je werk en liefde voor je vak. Op de BSO is het belangrijk dat je je kunt verplaatsen in de belevingswereld van kinderen. Als pedagogisch medewerker ontvang jij alle kinderen met open armen. Jij specialiseert je in sport- en spelactiviteiten.


Wat heb je nodig?

  • Je hebt een diploma conform de eisen van de cao Kinderopvang. Wist je dat de opleidingen Sport en Bewegen en Onderwijsassistent hier ook onder vallen?
  • Je zit boordevol energie en weet wat kinderen echt bezighoudt.
  • Je hebt een drive waarin je mogelijkheden ziet om je eigen vakgebied uit te oefenen binnen de buitenschoolse opvang.


Wat bieden wij?

  • Je komt terecht in een enthousiast team waar zowel hard gewerkt als hard gelachen wordt. We kennen elkaar goed en werken graag samen.
  • Het salaris is conform de CAO Kinderopvang, schaal 6 en is afhankelijk van jouw ervaring.
  • Parttime dienstverband voor 12 maanden voor 20-28 per week.
  • Bij de Kinderkoepel krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bovendien krijg je de kans om een hechte band op te bouwen met kinderen en ouders.


Heb je vragen?
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature? Stuur je vraag naar Annewien Kentin via a.kentin@kinderkoepel.nl.
We komen graag met je in contact.


Gelijk solliciteren?
Stuur je sollicitatie en cv naar Annewien Kentin via a.kentin@kinderkoepel.nl of solliciteer via Indeed.