Wij zijn op zoek!

De Kinderkoepel is een professionele non-profit organisatie die al meer dan 30 jaar kinderopvang aanbiedt op Voorne Putten. Wij bieden alle vormen van kinderopvang in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Van dagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang (BSO) tot gastouderopvang. Op de meeste basisscholen in Hellevoetsluis verzorgen wij hun tussenschoolse opvang, via Lunchkids.

Dagelijks verzorgen wij kinderopvang voor zo’n 2.000 kinderen in Hellevoetsluis en omstreken. Dit doen wij ook in nauwe samenwerking met onze partners in IKC’s (integrale kindercentra) in Hellevoetsluis, met de beleidsmakers en specialisten voor jeugdvoorziening en in samenwerking met gastouders op Voorne Putten.

Persoonlijke ontwikkeling, staan voor je vak en plezier in je werk staan bij ons voorop. Wil jij onderdeel uitmaken van de groep enthousiaste mensen die onze kinderopvang dagelijks mogelijk maakt? Wij zijn per direct op zoek naar pedagogische beroepskrachten voor onze opvanglocaties in Hellevoetsluis.

Heb je interesse in de Kinderkoepel en wil je bij ons aan het werk als pedagogisch beroepskracht?
Klik hier voor meer informatie over de vacature voor pedagogisch beroepskracht of stuur een e-mail naar: pz@kinderkoepel.nl

 

 

 

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.