Tarieven

Tarieven
Bij de Kinderkoepel kun je terecht voor dagopvang, peuteropvang, BSO en gastouderopvang. Bij ‘Documenten’ aan de rechterzijde van deze pagina vind je de tarieven van de verschillende opvang mogelijkheden.

Kinderopvangtoeslag
Voor dagopvang, peuteropvang (peuterspeelzaal), BSO en gastouderopvang kun je mogelijk een tegemoetkoming krijgen in de kosten via kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wil je weten hoe de kosten voor de Kinderopvang in Nederland zijn opgebouwd, klik dan hier voor de flyer van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

 

Bereken je nettokosten met de Rekentool
Met de rekentool op onze website kun je de kosten van de opvang berekenen en tegelijk berekenen wat je mogelijk terugkrijgt via de kinderopvangtoeslag. Zo krijg je direct een indicatie van de netto kosten per maand.

Automatische incasso
Wanneer je een overeenkomst afsluit voor opvang via de Kinderkoepel ontvang je maandelijks een factuur. De Kinderkoepel factureert vooraf. De standaard wijze van betaling is via automatische incasso. Bij de inschrijving geef je toestemming hiervoor.

Incassodatum
De inning van de betaling via automatische incasso vindt plaats rond de 1 ste dag van de maand waarin de opvang geboden wordt.

 

 

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub....


Contact via email
    Vraag een rondleiding aan
      Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.