PSZ Zuidland

De kinderen gooien alle kraaltjes uit het potje op hun tafeltje. Ze gaan een spelletje doen met een dobbelsteen. Elke keer mogen ze kraaltjes terug in het potje stoppen. Maar wel precies zoveel als de dobbelsteen zegt. “Yessss!,” roept Jayden. “Vijf!” En dan telt hij de kraaltjes. “Een, twee, drie, vier, vijf!’

“Ik vind dit geen eerlijk spel hoor,” moppert Koen. Hij gooide nu al twee keer achter elkaar een twee. “Mag ik twee dobbelstenen?” vraagt hij. “Dat gaat veel sneller.”

“Kun jij al zoveel bij elkaar optellen?’ De juffrouw legt nog een dobbelsteen bij Koen. Hij gooit nog een keer. “Drie en twee.” “Hoeveel is dat dan?” de juffrouw wijst met haar vinger. Samen tellen ze het aantal ogen.

“Vijf!” zegt Koen blij. En snel stopt hij vijf kraaltjes in zijn potje. Het is geen wedstrijd had de juf gezegd. Maar stiekem wil Koen toch als eerste klaar zijn! Jayden maakt het niets uit. Hij heeft al twee keer zes gegooid. Wat een geluksvogel!

De peuterspeelzaal in Zuidland is gevestigd in de Brede school ‘De Kern’. De peuterspeelzaal heeft vier groepen. Op deze locatie bieden wij een volledig VVE programma (Voor- en Vroegschoolse Educatie), volgens het beleid dat in overleg met de gemeente Nissewaard is vastgesteld.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden?
Klik hier voor de productomschrijving.
Klik hier voor de tarieven en bereken direct uw netto maandprijs.


Overige locaties

Klik op één van de locaties voor meer informatie

PSZ Heenvliet


Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.