PSZ Heenvliet

Anaya staat te verven. Ze maakt maakt mooie vogels op het witte papier. Vogels in een bos. Met stippen als bloemen. Ze drukt hard op het papier. Stip, stip,stip! Er vliegen steeds kleine spetters van de kwast. Op haar schort zit nu bijna net zoveel verf als op het papier. Maar dat geeft helemaal niets. Deze schorten mogen vies worden van de juf. Daar zijn ze voor! roept ze altijd. Maar nu zegt de juf: “Anaya, we gaan opruimen. Wil jij je handjes gaan wassen?”

“Nee” zegt Anaya. “Ik ben nog lang niet klaar. Er moet nog gras bij en een poes. Juf, ik wil niet handenwassen.” “Dat is grappig,” zegt de juf, “Ik wil net een boekje gaan voorlezen over een jongetje dat niet naar bed wil. Dat wil jij zeker ook nooit?”

“Welk boekje?” Anaya kijkt nieuwsgierig. “Snel je handen wassen!” zegt de juf. “Dan gaan we daarna lekker met z’n allen in de leeshoek zitten en lees ik het verhaaltje voor.” Dat is altijd fijn. Zo lekker even uitrusten. En dan daarna: weer lekker buitenspelen!

De peuterspeelzaal in Heenvliet is gevestigd in basisschool Tweespan. De peuterspeelzaal heeft drie groepen.
Op deze locatie bieden wij een volledig VVE programma (Voor- en Vroegschoolse Educatie), volgens het beleid dat in overleg met de gemeente Nissewaard is vastgesteld.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden?
Klik hier voor de productomschrijving.
Klik hier voor de tarieven en bereken direct uw netto maandprijs.


Overige locaties

Klik op één van de locaties voor meer informatie

PSZ Zuidland


Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.