PSZ Waterwoezels

Pip weet al een paar letters. En met die letters kan ze soms een woordje maken. “Vvvv….i…..ssss. Vis!”, leest ze uit het boekje van de boekenkast. “Goed gedaan hoor,” zegt de juffrouw. “En deze?” “Sss…i…ssss. Sis!” Pip houdt haar vinger dicht bij de letters zodat ze niets overslaat. Het puntje van haar tong steekt een beetje uit haar mond. Lezen is zo leuk! Dat zou ze wel elke dag kunnen doen. Maar Pip gaat dan ook bijna naar de kleuterschool.

“Jij kunt al een beetje lezen,” zegt de juf, “Kun je ook al een beetje rijmen?” Pip kijkt haar aan. “Mis, gis,” begint ze. “Heel goed.” De juffrouw pakt er een ander boekje bij. Marit is ook op de leesbank komen zitten.“Wat is dit?” de juf wijst.

“En rode brandweerauto!” Marit denk even na. “Ik weet niks op brandweerauto,” zegt ze na een poos. “Maar wel op rood!” Pip kijkt blij. “Brood, groot.” Nu doet Marit ook weer mee: “Sloot, noot, bloot!” De meiden giechelen. Bloot, dat is een gek woord. De juffrouw moet ook lachen. “Malle meiden,” zegt ze.

Peuterspeelzaal Waterwoezels ligt centraal in de wijk De Struyten. De PSZ is een integraal onderdeel van het IKC De Zeester (Integraal Kindcentrum) en werkt nauw samen met de basisscholen in de buurt. PSZ Waterwoezels heeft vijf groepen en is gevestigd in het gebouw bij basisschool De Brandaris en de Sterrenwacht.

Klik hier voor de productomschrijving.
Klik hier voor de tarieven en bereken direct uw netto maandprijs.


Overige locaties

Klik op één van de locaties voor meer informatie

PSZ De Kleine Raaf

PSZ Waterwiebels

PSZ De Peuterhoek

PSZ Het Peuternest


Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.