PSZ Waterwiebels

Stijn is nog niet zo vaak bij de Waterwiebels geweest. Vandaag is het zijn derde keer. “Ik ga in de bouwhoek,” zegt hij tegen zijn moeder. “En daarna misschien verven. Maar ik ga niet bij de poppen. Dat is voor de meisjes.” ”Ikke wel poppen!” zegt zijn kleine zusje.

“Jij bént toch ook een meisje!” roept Stijn. Dat is waar. Maar Janneke mag niet blijven spelen. Zij is nog te klein. Zijn moeder zegt gedag en gaat naar huis met Janneke. Stijn begint met bouwen. Maar na een tijdje moet hij wisselen. In de verfhoek is het vol. In de poppenhoek kan hij nog wel. Stijn kijkt boos. Hij wíl niet bij de poppen. Dan vraagt Sara: “Doe je mee Stijn? Dan ben ik moeder en ben jij de vader en dan is dit ons kind.” Dat klinkt best leuk.
Na een tijdje zegt Sara: “De baby huilt. Jij moet haar troosten.” Voorzichtig pakt Stijn de pop op. Heel zachtjes wiegt hij de baby heen en weer. “Ik geloof dat de baby weer slaapt,” zegt hij dan. De poppenhoek is helemaal niet alleen voor meisjes. De poppenhoek is ook voor stoere lieve vaders. Net zo’n vader als Stijn.

Peuterspeelzaal Waterwiebels ligt centraal in de wijk De Kooistee, is gevestigd op locatie Waterwiebels aan de Brasem en heeft vier groepen.

Klik hier voor de productomschrijving.
Klik hier voor de tarieven en bereken direct uw netto maandprijs.


Overige locaties

Klik op één van de locaties voor meer informatie

PSZ De Kleine Raaf

PSZ Waterwoezels

PSZ De Peuterhoek

PSZ Het Peuternest


Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.