PSZ De Peuterhoek

Nieuwsgierig kijkt Noortje om het hoekje van het lokaal. Op de tafeltjes ligt van alles klaar. Er ligt een stukje klei, een roller en een soort mesje.  Wat zouden ze daar mee gaan doen? “Mogen we vandaag allemaal tegelijk kleien?” roept Mohammed. “We gaan iets leuks doen,” zegt de juf geheimzinnig. “Maar voordat ik het vertel, moeten eerst alle papa’s en mama’s weg.”

Er worden snel nog wat knuffels uitgedeeld en sommige kinderen staan te zwaaien voor het raam. Maar dan gaat iedereen zitten. “Het is bijna Valentijnsdag,” zegt de juf. “Weten jullie wat dat is?”
“Ik weet het!” Mohammed slaat zijn armen om Noortje heen en geeft haar een dikke zoen op haar wang. “Dan mag je op iedereen verliefd zijn!” Iedereen lacht om Mohammed.

 

De juf knikt. “Het gaat inderdaad over liefde. We gaan vandaag allemaal een mooi hart van klei maken voor onze allerliefste papa’s en mama’s. Die mogen jullie dan geven op Valentijnsdag.” Noortje steekt haar vinger op. “Mag ik er ook één maken voor mijn lievelingskonijn?” Dat mag van de juf. En dan gaat iedereen aan de slag.

Peuterspeelzaal De Peuterhoek ligt in de wijk Hellevoetsluis-West. De locatie is onderdeel van het IKC (Integraal Kindcentrum), sluit aan bij de omliggende scholen en werkt nauw samen met de dagopvang van Wielewater. De Peuterhoek heeft vijf groepen en is gevestigd naast basisschool De Montessori.

Kijk hier voor de productomschrijving.
Klik hier voor de tarieven en bereken direct uw netto maandprijs.


Overige locaties

Klik op één van de locaties voor meer informatie

PSZ De Kleine Raaf

PSZ Waterwiebels

PSZ Waterwoezels

PSZ Het Peuternest


Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.