PSZ De Kleine Raaf

De juf pakt een boekje met een grote tractor erop. Op de eerste bladzijde staat een vliegtuig. En op de tweede een fiets. Daarna komen er nog een boot en een vrachtauto. De juf leest voor uit het boekje. Het gaat over het verkeer. “Wie zit er weleens in een auto?” vraagt de juf. Iedereen steekt z’n hand op. “En wie fietst er weleens?” En weer gaan alle handjes omhoog.

“In het verkeer moet je altijd voorzichtig zijn,” legt de juf dan uit. Tyler weet dat. Hij kijkt altijd heel goed naar links en naar rechts voordat hij de straat oversteekt. “Zullen we buiten eens gaan oefenen met verkeer?”

De juf laat iedereen hun jas en schoenen aantrekken. Tyler rent buiten snel naar een kar. De kar is een auto. De andere kinderen pakken een fiets of een step. Sommige zijn voetganger.
En dan gaan ze oefenen met opletten in het verkeer. “Pas op, broem broem!” roept Tyler naar alle andere kinderen als hij langskomt. Dat doen ze. Dan mag weer iemand anders op de kar. Zo gaat dat bij de Kleine Raaf. Iedereen komt aan de beurt.

Peuterspeelzaal De Kleine Raaf ligt midden in de wijk De Ravense Hoek en is gevestigd in een lokaal in de Hendrik Boogaardschool aan de Rode Kruislaan. De locatie sluit aan bij de dagopvang en omliggende scholen en is onderdeel van het IKC (Integraal Kindcentrum).

De Kleine Raaf heeft vier groepen en werkt nauw samen met de peutergroep van dagopvang Woelwater.

Klik hier voor productomschrijving.
Klik hier voor de tarieven en bereken direct uw netto maandprijs.


Overige locaties

Klik op één van de locaties voor meer informatie

PSZ Waterwiebels

PSZ Waterwoezels

PSZ De Peuterhoek

PSZ Het Peuternest


Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.