PSZ Het Peuternest

‘Oei ,dit is zwaar!’ de juffrouw sjouwt een hele grote kist naar binnen. De kinderen kijken er nieuwsgierig naar. ‘Deze kist mogen wij even lenen van de meester van groep 4!’ Annabel lacht blij. Haar grotere zus zit in groep 4. Altijd als Annabel bij de peuterspeelzaal is, zwaait haar zus naar haar door het raam. Het is fijn om een grotere zus te hebben. Annabel is verlegen, maar als ze haar zus ziet, voelt het toch een beetje stoer.

De andere kinderen van het Peuternest komen om de kist heen staan. ‘Is het een schatkist van piraten?’ vraagt Joram. ‘Er zitten wel schatten in,’ zegt de juffrouw. ‘Maar niet van piraten. het zijn schatten van fantasie. Kijk maar eens even.’  ‘Ik weet denk ik al wat erin zit,’ zegt Annabel zacht.

 

Haar zus vertelde gisteren tijdens het avondeten, dat ze zelf gekke diertjes hadden geknutseld van papier, stof , touw en lijm.’ En inderdaad. Als de kist opengaat, zien de kinderen pootjes en snuitjes. ‘Ik zie oogjes!’ roept Mika. ‘Het zijn zelf verzonnen diertjes,’ zegt Annabel. ‘Geen echte hoor.’ ‘O jawel hoor,’ De juffrouw pakt een diertje uit de kist. ‘Dit zijn hele echte! Ik denk dat dit de billenbijter is.’ En ze doet of hij hapt naar de kinderen. De klas lacht hard. Billenbijters bestaan helemaal niet. Toch?

Peuterspeelzaal Het Peuternest ligt in de wijk Hellevoetsluis-West. Het Peuternest heeft vijf groepen en is gevestigd in basisschool De Wateringe.

Klik hier voor de productomschrijving.
Klik hier voor de tarieven en bereken direct uw netto maandprijs.


Overige locaties

Klik op één van de locaties voor meer informatie

PSZ De Kleine Raaf

PSZ Waterwiebels

PSZ Waterwoezels

PSZ De Peuterhoek


Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.