PSZ Zwartewaal

Buiten is er wind en regen. Woesj, woesj, doen de takken van de bomen op het schoolplein. De peuterklas van Kees kan nu niet buitenspelen. Heel even dachten ze dat het wel kon. Maar nèt toen iedereen zijn jas en schoenen aan het, ging het weer heel hard regenen en moesten ze alles weer uitdoen. De juffrouw pakt een doos met grote doeken uit een kast. ‘Het geeft niks,’ zegt ze. ‘We gaan lekker binnen picknicken!’ Ze schuift een paar tafels opzij en legt doeken op de grond. ‘Ik zal jullie pauzehapjes gaan pakken.’

Maar dan heeft Kees een beter idee. Hij pakt een doek en gooit hem over de tafels die tegen elkaar staan en kruipt er dan onder. Het is een prachtige tent geworden! Andere kinderen in de klas doen hetzelfde. Al snel zit iedereen in een tentje.

Als de juffrouw terugkomt zegt ze: ‘Waar zijn alle kinderen gebleven? En waar komen ineens alle tenten vandaan? Nou, ik ga ook maar eens in zo’n tentje kijken!’ Ze kruipt onder een tafel en ziet het lachende gezicht van Kees. ‘Mogen we alsjeblieft in de tenten picknicken, juf?, vraagt hij. ‘Jaaaa, mag het?’ roepen de andere kinderen. En dat mag van de juf. Gezellig hoor, binnenblijven.

De peuterspeelzaal in Zwartewaal is gevestigd in basisschool ‘t Want. De peuterspeelzaal heeft één groep.

Klik hier voor de productomschrijving.
Klik hier voor de tarieven en bereken direct uw netto maandprijs.


Overige locaties

Klik op één van de locaties voor meer informatie

PSZ Brielle

PSZ Vierpolders

PSZ Brielle Dependance


Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.