PSZ Vierpolders

Midden in de klas staat een groot poppenhuis. Elise en Fay pakken de tafel en stoeltjes in het huis voorzichtig op en zetten ze op de goede plek. Gisteren waren er bij het opruimen wat spulletjes omgevallen. En soms zetten andere kinderen de meubels op een andere plek in het huis. In het huis zijn zelfs piepkleine bordjes en schoteltjes voor de poppen. De meiden zitten lief en rustig te spelen. Ze vinden het poppenhuis zo mooi! Ze kunnen dit wel uren doen.

Ze spelen het verhaal na dat de juffrouw vanmorgen heeft voorgelezen. Dat ging over een koning en een gemene koningin. En een meisje dat door een jager naar het bos werd gestuurd.

Daar ging ze bij dwergen wonen. Een van de poppen mag Sneeuwwitje zijn en de andere de jager.“Ik vraag een poppenhuis voor mijn verjaardag.” Fay kijkt naar Elise. “Mag ik dan een keertje bij je komen spelen?” Natuurlijk mag dat van Elise. Maar eerst nog even jarig worden. Over vijf nachtjes slapen is het zover.

De peuterspeelzaal in Vierpolders is gevestigd in het dorpshuis ‘De Tiende Penning’. De peuterspeelzaal heeft twee groepen.

Klik hier voor de productomschrijving.
Klik hier voor de tarieven en bereken direct uw netto maandprijs.


Overige locaties

Klik op één van de locaties voor meer informatie

PSZ Brielle

PSZ Zwartewaal

PSZ Brielle Dependance


Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.