PSZ Brielle

Gelukkig. Het is gestopt met regenen. Toen de kinderen vanmorgen naar de peuterspeelzaal kwamen, moesten ze nog hard naar binnen rennen om niet drijfnat te worden. Maar ineens hield de regen op en kwam er een zonnetje. Dat betekent dat ze lekker naar buiten kunnen, om te spelen.

Op het plein staat een speeltoestel. Oscar fantaseert dat het een boot is. Als hij in het speeltoestel klimt, ziet hij een mast en een roer. Dan komen er piraten waar hij en zijn vrienden hard voor moeten wegvaren. En zitten er haaien rond de boot, dus mogen ze niet in het water vallen.
Ali vindt juist dat het grote vrachtauto is. Hij klimt erin en gaat zitten. “Wie wil er inladen?” roept hij. Al snel komen er kinderen met hun schep. Ze scheppen zand in de laadbak. “Rijden maar, Ali!”, roepen ze. ”Hij zit vol!”

Als Nikki in het speeltoestel klimt, wordt het ineens een trein. “Tjoeke, tjoeke!”
“Wacht op ons!” Haar vriendinnen springen achterop. “Naar Groningen graag,” zegt Sara. En daar gaat de trein. Met Nikki aan het stuur.

De peuterspeelzaal in Brielle is gevestigd in het Zorggebouw in Brielle. De peuterspeelzaal heeft vijf groepen. Alleen op deze locatie bieden wij een volledig VVE programma (Voor- en Vroegschoolse Educatie), volgens het beleid dat in overleg met de gemeente Brielle is vastgesteld.

Klik hier voor de productomschrijving.
Klik hier voor de tarieven en bereken direct uw netto maandprijs.


Overige locaties

Klik op één van de locaties voor meer informatie

PSZ Vierpolders

PSZ Zwartewaal

PSZ Brielle Dependance


Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.