Lunchkids

Een vaste pedagogisch medewerker en vrijwillige begeleiders, organiseren voor de kinderen bij Lunchkids een gezellige pauze. Nadat er gezamenlijk van de meegebrachte lunch is genoten, mogen de kinderen kiezen wat ze willen doen. Buitenspelen, voetballen, maar ook binnen knutselen of een gezellig spel. De kinderen worden gemotiveerd en gestimuleerd in hun spel en vinden een luisterend oor als dat nodig is. Zo beginnen zij ontspannen aan het tweede deel van hun schooldag.

Wij zijn per direct op zoek naar vrijwilligers.
Klik hier voor meer informatie en reageer direct!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?
Klik hier voor de productomschrijving.
Klik hier voor de tarieven.

‘Ik heb honger,’ zegt Stijn tegen Elise. ‘En ik heb vandaag mijn lievelingsworst op mijn brood, dus nu heb ik extra honger.’ Snel doet hij zijn broodtrommel open en pakt een broodje. Elise lacht. Stijn heeft altijd honger. Zij zelf kan maar één boterham en één cracker op tussen de middag. Maar Stijn eet soms wel drie boterhammen.

Ze zitten in het overblijflokaal van hun school. Een paar kinderen van hun klas gaan tussen de middag thuis eten. Maar Stijn en Elise eten drie keer per week op school bij Lunchkids. ‘Even wachten Stijn,’ de leidster loopt langs hun tafel. ‘We beginnen allemaal tegelijk. Dat is wel zo gezellig!’ Als iedereen een plekje heeft gevonden, zegt ze: ‘Eet smakelijk allemaal!’

‘Even buiten voetballen zo?’ vraagt Elise aan Stijn. Die knikt van ja. Met volle mond. Eerst de honger stillen en dan lekker nog even spelen!

 Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn kind inschrijven?
U kunt uw kind alleen inschrijven via het ouderportaal van Lunchkids. U dient éénmalig een account aan te maken. Daarna kunt u met uw eigen inloggegevens en password inloggen en de overblijf van uw zoon of dochter regelen. Inschrijven is kosteloos.

Op welke scholen wordt het overblijven door Lunchkids georganiseerd?
Lunchkids regelt de overblijf op: De Bron CP, De Kring, Het Palet (Nieuwenhoorn, Bonsenhoek en Ravensehoek), Hendrik Boogaard (Rode Kruislaan) en de Brandaris (Branding & Plataanlaan).

Welke overblijfmogelijkheden zijn er.
We hebben 4 producten: een vast contract, een 30-dagen kaart, een 10-dagenkaart en incidentele opvang. Bij Tarieven vindt u een overzicht van onze prijzen en mogelijkheden.

Ik heb een dagenkaart, hoe lang van tevoren moet ik mijn zoon of dochter aanmelden?
Uiterlijk voor 10.00 uur ’s ochtends via het ouderportaal, u kunt zo ver vooruit aanmelden als u wilt. Na 9.00 uur ’s ochtends is aanmelden ook afnemen.

Is er op elke locatie een koelkast?
Op elke locatie waar Lunchkids de overblijf verzorgt, is een koelkast aanwezig voor de lunch en het drinken van uw zoon of dochter.

Hoe kan ik mijn vaste overblijfcontract stopzetten?
 U kunt uw contract beëindigen via het ouderportaal. De opzegging kan per direct ingaan, hierbij houden wij de datum van aanvraag van opzegging aan.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.