Kom werken bij de Kinderkoepel!

Kom werken bij de Kinderkoepel!

Vind je het geweldig om met kinderen te werken, maar heb je (nog) niet de juiste papieren? Kom werken en leren bij de Kinderkoepel. Lees in dit blog welke mogelijkheden er zijn.


 

Werken op de dagopvang of bso
Op dit moment staan er diverse vacatures open bij de dagopvang en bso op onze locaties in Hellevoetsluis. Je werkt op een kindercentrum waar we in verschillende leeftijdsgroepen kinderen opvangen.

Ben je nog niet bevoegd?
Dat is geen probleem, wij zijn een erkend leerbedrijf. De Kinderkoepel biedt diverse opleidingen en mogelijkheden om de juiste diploma’s te behalen. We leren jou graag alles over het mooie werk in dagopvang en buitenschoolse opvang. En zorgen er samen met jou voor dat jij je bevoegdheid om in de kinderopvang te werken haalt. Bij ons werk en leer je tegelijk.

Zij-instromers zijn welkom!
Werk je nu in een heel ander vakgebied en wil je overstappen naar de kinderopvang? Ook dat kan bij de Kinderkoepel. Heb je bijvoorbeeld een mbo-3 diploma in kunst of toerisme? Met een aanvulling kun je aan de slag bij onze buitenschoolse opvang (bso). Heb je een mbo-opleiding begeleider specifieke doelgroepen, cultureel werk of een agogische richting? Dan kun je met een aanvulling aan de slag bij onze dagopvang of bso.

Kinderopvang dankzij jou
Wij vinden de kinderopvang een prachtig vak. Je voegt echt iets toe aan de ontwikkeling van een kind. Twijfel je nog of de kinderopvang iets voor jou is? Kijk dan eens op de website www.kinderopvangdankzijjou.nl. Hier vind je allerlei informatie en mogelijkheden over werken in de kinderopvang.

Wat bieden wij
Al meer dan 30 jaar zijn we een tweede thuis voor kinderen. We zijn een gezond bedrijf met 150 medewerkers en bieden een fijne en stabiele werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Persoonlijke groei, staan voor je vak en plezier in je werk staan bij ons voorop. Word jij onderdeel van ons enthousiaste team? We hebben verschillende mogelijkheden en vinden het leuk je te ontmoeten.

Solliciteren?
Heb je interesse om bij ons te werken en tegelijkertijd te leren? Stuur je CV en motivatiebrief naar onze collega Annewien via a.kentin@kinderkoepel.nl.

Ben je al bevoegd?
Heb je al wel papieren in huis en wil je direct bij ons aan de slag? Ook dan komen we graag met je in contact. Je kunt je motivatie en CV mailen naar onze collega Annewien via a.kentin@kinderkoepel.nl. Samen bespreken we wat mogelijk is voor jou.

Solliciteren via Indeed kan ook
Klik hier voor de link naar de vacatures op Indeed voor pedagogisch medewerker kinderdagverblijf en voor bso-professional.